Pinqponq — batohy, ledvinky — podzim/zima 2018

Pinqponq — batohy z PET lahví — outdoor/cestovní batoh Blok Large — zeleno-šedý — krémová ledvinka Brik

Sustainable label Pinqponq z Kolína nad Rýnem představil kolekci pro podzim/zimu inspirovanou životem ve městě. Není tedy překvapením, že se v ní objevily stávající městské batohy s perfektně organizovaným úložným prostorem. Přizpůsobeny jsou pro uložení věcí, které člověk ve městě nejčastěji přepravuje, ať už to jsou laptopy, tablety, láhve s pitím, dokumenty, knihy nebo učebnice, drobnosti.

Do této kategorie spadají modely Cubik Large, Cubik Medium, Klak, Okay. Samozřejmě i Blok Medium a jeho větší bratr Blok Large, který už přesahuje mezi batohy cestovní/outdoorové. U obou velikostí byla zvětšena spodní kapsa původně určená pro uložení nabíječek a kabelů, nyní se do ní vejdou i boty.

Čirou novinkou je batoh Jakk balancující na pomezí městského a výletního typu. Do kategorie ledvinek přibyl objemnější model Tetrik. Úplně všechny nové kusy jsou bez PFC (tzv. fluorokarbony), chemikálií hojně používaných u outdoorového oblečení a doplňků pro vytvoření svrchní vrstvy se schopností odpuzovat vodu a olej.

Pinqponq — krémový batoh Cubik Medium — recyklovaný z PET lahví — městskýPinqponq — ledvinky Brik
Pinqponq — batohy z PET lahvíPinqponq — batoh Jakk — šedý
Pinqponq — černý městský batoh Okay Maxi — městský krémový batoh Cubik Medium
Pinqponq — batoh Cubik Large — městský — šedý melír
Pinqponq — batoh Cubik Medium — městský — krémovýPinqponq — batoh Okay Maxi — hnědo-červený — městský
Pinqponq — outdoor/cestovní batoh Blok Large — zeleno-šedý
Pinqponq — hnědo-červený outdoor/cestovní batoh Blok Medium — městský černý batoh Cubik LargePinqponq — batoh Blok Medium — outdoor/cestovní — hnědo-červený
Pinqponq — batoh Klak — hnědo-červený — městský